Om Wind Automobiler

Wind Automobiler A/S blev etableret i 2003 af René Wind, i et mindre værksted beliggende i Gørding. Bygningerne blev hurtig for små, så i 2008 byggede vi nyt moderne bilhus på 1500 m2 i Ribe.

Vi beskæftiger os primært med salg af nýere brugte biler. Bilerne er nøje udvalgt med hensyn til kvalitet og pris. De har gennemgået et grundigt kontrol og klargøring på vores veluddannede værksted.

Vores biler sælges altid med en betryggende garanti. Vi er medlem af Autobranchen Danmark samt DBFU (Dansk bilforhandler Union) 

 

Oftest har vi  flere biler på lager end annnonceret, så du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ikke fandt din drømmebil.

Lidt om os:

  • Stor udvalg af nyere brugte biler
  • God kvalitet til den rigtige pris
  • Altid god og personlig service
  • Klargøring og reparation af biler
  • Attraktiv finansiering, leasing og forsikring
  • og meget mere..

Vi er medlem af

 

Fra d. 1. oktober 2015 er det lovpligtigt for forretninger, der sælger, reparerer eller servicerer biler til forbrugere, at linke til www.bilklage.dk på deres hjemmeside. På siden kan du indgive en klage til Ankenævn for Biler, hvis du mod forventning er utilfreds med vores service og desuden får afslag eller delvist afslag på din klage.
Vi forsøger naturligvis altid at afvikle alle klager selv, så du slipper for en unødigt besværlig klageproces.

 

Wind Automobiler

Værksted

Wind Automobiler A/S råder over et top moderne værksted. Vi har de nyeste autodata, opdaterede tester, 4 hjuludmåler, bremsetester m.m. Så vi er sikre på din bil er i kyndige hænder. 

Information

Wind Automobiler er en bilforhandler i Ribe der både sælger og reparere biler. Vi sælger nye og brugte biler, herunder Audi, VW, Seat, Skoda, Toyota, BMW, Honda, Ford, Opel, Mazda, Peugeot, Citroën og mange flere.

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00-17.00

Lørdag er efter aftale

Søndag: 13.00-16.00